Magyar Termőföld -
A Magyar Termőföld Ingatlanhasznosító Kft. széleskörű szolgáltatásokat nyújt a földtulajdonosok és gazdálkodók számára, munkatársai szakértelmére, kiváló kapcsolatrendszerére és több éves tapasztalatára támaszkodva. Közreműködik termőföldek eladásában, hasznosításában.

Rólunk

 
Magyar Termőföld Kft.
Vezetőség
Termőföld értékesítés
Eladó földterülete van? Kérjen rá ajánlatot!


Bérlő regisztráció
Bővítené gazdaságát? Regisztráljon nálunk!


Cégünk, a Magyar Termőföld Ingatlanhasznosító Kft. a termőföld hasznosítás és értékesítés szakértője. 2006 óta vagyunk jelen a földpiacon. Szolgáltatásaink és erőforrásaink folyamatos bővítésével ma már széles körben szolgáljuk ki a földtulajdonosok és gazdálkodók igényeit. A termőföld értékteremtő képességének kiaknázásával gondoskodunk megbízóink földjeinek teljes körű hasznosításáról.

Emellett kiemelten hatékonyan működünk közre a termőföldek eladásában, értékesítési sikerarányunk több, mint 96%.

Az állami birtokpolitikával összhangban tevékenységünk részeként foglalkozunk a kistulajdonok egyesítésével és a megfelelő birtoktestek kialakításával, hiszen felismertük azt, hogy a magyar birtokrendszer egyik legnagyobb problémája az elaprózódottság és az osztatlan közös tulajdonok magas száma.

Mindezeket tapasztalt, szakértő munkatársaink, valamint kiterjedt agrár, hivatali és földpiaci kapcsolatrendszerünk segíti.

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy a legnagyobb szakértelemmel segíthessük Önt is, ha eladná földjét, bérelne vagy bérbe adna területet.